Malzemeler
· Ceviz büyüklüğünde tereyağı veya margarin
· 1-2 diş sarımsak
· ½ çay kaşığı tane kimyon
· 1 çay kaşığı kıyılmış maydonoz
· ½ çay kaşığı kekik
· 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
Hazırlanışı
Gereçlerin tamamı bıçak yardımıyla hepsi bir doğrama tahtası üzerinde kıyılır.Macun
kıvamına getirilir. Çorba ocaktan alınmadan önce eklenir.
Servis edilirken ekşi krema ile servis edilebilir.
Patates kullanılmadığı zaman eşit miktarda un ve yağ karıştırılarak eklenir ve
kaynarken kıvam alması sağlanır.
19 Aralık 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder